ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασης των προϊόντων που αγοράσατε λόγω μη φυσικής παρουσίας σας κατά την αγορά.
ΔΕΝ επιστρέφονται, ΜΠΑΤΑΡΊΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΕΡΗ.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων που παραλάβατε θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail στη διεύθυνση autopartsandmore2020@gmail.com ή τηλ επικοινωνίας 22840 45366 περιγράφοντας το αίτημα επιστροφής και θα λάβετε απάντηση μας.
Οι επιστροφές και αντικαταστάσεις προϊόντων μπορούν να γίνουν μόνο εάν πληρούνται όλες οι παρακάτω προϋποθέσεις:
  • Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.
  • Το προϊόν(ντα) να είναι άθικτο(α) και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Το προϊόν(ντα) θα πρέπει να ακολουθούνται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής πώλησης, Δελτίο Αποστολής-Τιμολόγιο, κτλ). Όλα τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα.
Όλα τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα.
Αντικατάσταση προϊόντος
Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή προϊόντος θα πρέπει η επιστροφή προς εμάς να έχει την ένδειξη ”Χρέωση Παραλήπτη”. Εμείς μόλις παραλάβουμε το δέμα σας, θα προχωρήσουμε στην αλλαγή του και η αποστολή της παραγγελίας θα επιβαρυνθεί με 4€ έξοδα αποστολής.
Ελαττωματικά προϊόντα
Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό τότε μπορεί να γίνει είτε αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν, είτε αγορά ισόποσης αξίας, είτε επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας κοινοποιηθεί. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημέρα που το κατάστημα μας θα παραλάβει τα προϊόντα. Στην επιστροφή συνυπολογίζονται και τα μεταφορικά έξοδα που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.